Verbal presentation of Request for Tender documents

A verbal presentation of the Request for Tenders documents in an open information meeting of the pre-commercial procurement in the project LIVE INCITE. January 29th 2018.

För patienter
För vårdpersonal
Jobba hos oss
Om Karolinska
Alla filmer
Senast visade

Inga filmer hittades

Agarre grande del pecho
Film om stort omtag om bröstet på spanska
Aldrig. Aldrig. Skaka
Hur gör jag när barnet skriker? Föräldrar berättar hur de känner när deras barn skriker och de inte kan trösta. Specialister uttalar sig om vad som händer i hjärnan om man kraftigt skakar ett nyfött barn och ger råd hur man kan hantera en stressad situation.
Att hantera värkar – Latensfasen
Med ett förhållningssätt som stödjer födandet och guidade övningar innehållande andning, avslappning och fokus på nuet så har du en bra grund i starten av ditt förlossningsarbete. Sätt på denna guidning under dina egna värkar om och om igen.
Att tänka på vid behandlingen med von Rosen-skena
Syster Gunilla går igenom vad man bör tänka på när barnet behandlas med von Rosen-skena.
Balansövning vid diskbänk
Vill du stärka balansen, minska risken för fall och öka välbefinnandet? Tre enkla tips är att promenera en halvtimme per dag, träna musklerna två gånger i veckan och öva balansen. Vår expert Margareta Skog visar en enkel övning vid en diskbänk.
Baño
Film om barnbad på spanska
Barnbad nyfödd
Råd och tips vid bad av ditt nyfödda barn
Barnläkarundersökning
Alla nyfödda barn undersöks av barnläkare innan hemgång från förlossning och BB. Se hur en sådan barnläkarundersökning kan gå till.
Blodprov i armen
Så går ett venöst blodprov till. Svenskt tal.
Blodprov PKU på nyfödd
Från att barnet är 48 timmar gammalt erbjuds blodprovet PKU för att utesluta olika medfödda behandlingsbara sjukdomar. Så här går provtagningen till.
Borttagning av gipsskena från arm (plastgips)
Här visar vi hur det går till när en gipsskena på underarm tas bort.
Borttagning av omslutande gipsning av underben (kalkgips)
Här visar vi hur det går till när ett cirkulärgips på underben tas bort.
Bäckenbottenträning efter prostatacanceroperation
Information om bäckenbottenträning till patienter som genomgått operation med borttagande av prostata på grund av prostatacancer. Informationen ska ses som ett komplement till den information patienterna fått under vårdtiden och i samband med utskrivning. December 2015.